TICKETS BESTELLEN? KLIK HIER


PRAKTISCH

Tickets

Officiële tickets voor het Festival van de Ambiance in Gent zijn enkel en alleen te koop via deze website of Tele Ticket Service online of op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.). De link is ook terug te vinden op deze website op de pagina TICKETS. Opgelet: bestel geen tickets via andere websites of kanalen! Het gaat vaak om doorverkooptickets, die veel duurder zijn dan de officiële kaarten. Bovendien kan het ook gaan om valse tickets, die geen toegang geven tot het evenement. Meer info over veilig tickets kopen: www.ilovemyticket.be

Tickets zijn eventueel nog beschikbaar aan de kassa (indien niet uitverkocht). Als het Festival van de Ambiance uitverkocht zou zijn, wordt dit gecommuniceerd via deze website.


Timing

TBC


Locatie

't Kuipke
Citadelpark z/n
9000 Gent
Bereikbaarheid

E17 > Afrit 9 (Gent-Centrum) > Afrit 1 (alle richtingen)
Links naar Citadellaan, rechtdoor tot Citadelpark.
Ingang via Eugène Felixdreef


Parkeren

Parking Sint-Pietersplein: ondergronds, op 150m van 't Kuipke, 700 plaatsen, 24u/24u geopend
Parking Gent-Sint-Pieters: ondergronds, op 500m van 't Kuipke, 1100 plaatsen, 24u/24u geopend


Eten en drinken

Dranken en snacks zijn te koop aan de verschillende togen en eetstandjes in 't Kuipke. Er wordt gewerkt met bonnetjes (ter plaatse te koop).


Rolstoelgebruikers

Er wordt een apart (verhoogd) podium voorzien voor rolstoelgebruikers (en hun begeleider). Tickets kosten 42,50 euro en zijn te bestellen op 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).