Dj Ward

Dj Ward is de meest getalenteerde all round party dj van België. Of het nu eenpubliek is van 100 -of 10.000 mensen, Ward krijgt iedereen aan het dansen, inno time! Veelzijdigheid is troef, want Ward staat bekend als Belgisch meestgetalenteerde crossover dj. Van Studio 54 in het Sportpaleis,Tomorrowland,Versuz V3, I Love the 90’s in de Ethias Arena, Pukkelpop, Laundry Day, The Hive@ Werchter Festival, Qmusic party tour, .... Als geen ander slaagt Ward erin demeest onmogelijke muziekstijlen en tempo's in elkaar te mixen. Festivals,televisie- en radio-roadshows, clubs, parties, corporate events, hij is een veelgevraagde gast voor een zeer uiteenlopende reeks van events, want geendansvloer is té klein of té groot. Verschillende van zijn sets zitten ondertussengebrand in het collectief geheugen van de party-crowd.

Ward heeft een zeer eigen herkenbare crossoover dj-stijl. Hij geeft een helenieuwe betekenis aan de term ‘eclectic all round dj’, van commercieel totalternatief of een crossover van de twee, alles kan. Aan de basis hiervan liggencreativiteit en een zeer brede muzikale interesse en kennis. In de “bizz” noemenze hem niet voor niets een muzikale kameleon.

Ward geeft zich altijd 100%. Hij heeft de gave zich aan te passen aan de nodenvan een publiek. Het is net dat wat zijn dj sets zo sterk maken. Ward is altijd opzoek naar die speciale connectie met de dansvloer. Met zijn bliksemsnelledraaitafelmoves en gevatte MC stijl neemt hij je mee op unieke feestreis.Een lang op voorhand gevulde agenda en volle zalen zijn hiervan het bewijs.Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar Ward is er zonder twijfel één van.Now get that party started!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie